Zakelijk

Large 9a97fe46

Naast beachclub en uitgaansgelegenheid is BLISS een ideale locatie voor bedrijfsfeesten, vergaderingen en andere (bedrijfs)evenementen.

Variërend van een sportief dagje op het strand, brainstormsessies, modeshow, productpresentaties, een uitgebreid diner tot gewoon lekker barbecuen met een groep collega's, voor elk evenement hebben we een invulling!

De setting van Beachclub BLISS, de service van het personeel en natuurlijk een prachtig uitzicht zorgen voor een relaxte strandbeleving bij de gasten. Afhankelijk van het aantal genodigden kunnen wij gezellige ruimtes inrichten waarbij diverse arrangementen voor food en drinks samengesteld kunnen worden, die weer te combineren zijn met leuke activiteiten op en nabij het strand van Bliss.

BLISS heeft als member van Beachclub Bloomingdale de nodige ervaring in huis voor verschillende bedrijfsevenementen. De video impressie hieronder van Bloomingdale geeft een idee wat BLISS & Bloomingdale kunnen bieden. 

Uw business-to-business event is dus gemakkelijk aan te passen en er wordt graag meegedacht over zaken als de invulling van het programma, decor en entertainment. Van spraakmakende acts, creatieve workshops, thema feesten tot exclusieve shows en presentaties; Bliss heeft een ruime ervaring in het bedenken en creëren van zowel grote als kleine op maat gemaakte evenementen. 

Van concept tot uitvoering, Bliss neemt praktisch werk uit handen, inclusief een open en gedegen (financiële) verantwoording van de projecten. Daarnaast zorgen wij dat achter de schermen alles naar behoren verloopt waardoor de aandacht volledig kan worden gericht op een succesvol event. 

Voor (informatie-) aanvragen omtrent corporate events verzoeken wij u een e-mail te sturen naar info@beachclubbliss.com of te bellen met 023 - 5737582. Wij zijn u dan graag van dienst!