VIP

Large c1d46208

Ben jij een vaste bezoeker van onze Sunday events? Wellicht is een VIP Membershipcard dan iets vor jou! De VIP Membershipcard kost €300,-. Zo kan jij het gehele seizoen bij ons genieten tijdens de clubavonden en op onze VIP bedden.


Een VIP Membershipcard geeft je de volgende privileges:


★  2 vrijkaarten voor elk evenement georganiseerd op Beachclub BLISS en Beachclub BLOOMINGDALE 


★  Exclusieve mogelijkheid tot reserveren van VIP beachbedden


★  Huur van VIP bedden gegaranderd en inbegrepen op zowel Beachclub BLISS en Beachclub BLOOMINGDALE (tot 11.00)

Vraag één van onze medewerkers voor meer informatie over onze beach membercards. Natuurlijk kunt u hiervoor ook onze website bezoeken of een e-mail sturen naar info@beachclubbliss.com.
 

VIP BEDS

Een onvergetelijke dag aan het strand gaat hand in hand met de vele luxe facetten die Bliss te bieden heeft. Wel lekker van de service en gezelligheid van Bliss genieten, maar toch net even buiten de drukte van het paviljoen te blijven? Met een grote glimlach bruinbakken in de zon, terwijl u de beste view over zee en strand heeft? Dan kiest u voor een van onze VIP BEACH bedden op ons luxe VIP deck.

Bliss biedt in totaal 60 luxe VIP ligbedden, waarbij men kan kiezen uit twee verschillende type loungebedden:
 

BEACH

60 twee-persoons ligbedden met leuning en heerlijke zachte big pillows.

Prijs per dag €35,-

 

 


CABANAS

Het gevoel en beleving van een " privejacht in Saint Tropez" aan het Scheveningse strand. Luxe is nog nooit zo dichtbij geweest! Geniet optimaal in een van onze cabana's en maak uw stranddag compleet. Beschik hiernaast over een eigen ijsbucket, welke de dranken koud heeft staan die u bij uw reservering op heeft gegeven. 

Op verzoek kan onze prive chef-kok tot slot tevens de lunch en diner klaar maken vanaf een Boretti outdoor kitchen, vraag meer informatie hierover bij het reserveren.

Prijs per dag per cabana €150,-

 Onze VIP bedden kunnen uitsluitend vooraf worden gereserveerd door onze gasten welke in het bezit zijn een VIP beachmembershipcard, voor informatie omtrent een VIP beachmembershipcard klik hier. 

Uiteraard kunt u tijdens het genieten van een stranddag bij ons op locatie een VIP bed huren als niet alle bedden al verhuurd zijn. Vraagt u gerust aan een van onze collega's, zij helpen u graag! Voor reserveringen belt u naar: 023 - 5737582.